Η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει και προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσεις τη θηλυκότητά σου και να κάνεις ένα δώρο φροντίδας και περιποίησης στον εαυτό σου. Αυτές οι τρεις δερματολογικές θεραπείες προσώπου είναι ιδανικές για να ανανεωθείς, να δώσεις στην επιδερμίδα σου την προσοχή που χρειάζεται και να χαρείς την ημέρα σου πιο λαμπερή από ποτέ.

Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια σύντομη θεραπεία που διαρκεί μόλις 30 λεπτά και συμβάλλει στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα το θαμπό και ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και την επιδερμίδα που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια φωτογήρανσης. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να συνδυάσεις τη μεσοθεραπεία προσώπου και με τις επόμενες δύο θεραπείες.

Fillers (δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος)

Πρόκειται για μια τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου που επιτυγχάνεται με την ελεγχόμενη έγχυση δερματικών εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα. Τα fillers επιτυγχάνουν αποκατάσταση χαμένου όγκου, εξάλειψη ρυτίδων και βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Είναι μια εξαιρετική θεραπεία προσώπου που μπορεί να εφαρμοστεί σε ρινοχειλικές αύλακες και περίγραμμα προσώπου, ζυγωματικά, κροτάφους και στην περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, προσφέροντας ομοιόμορφη υφή και λάμψη.

Χημικά peelings

Η εορταστική περιποίηση ολοκληρώνεται με ένα χημικό peeling που αφαιρεί τα νεκρά και κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος, ενισχύοντας την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σου. Τα χημικά peelings πραγματοποιούνται με ελεγχόμενη εφαρμογή ενός διαλύματος οξέος και προσφέρουν πιο λαμπερό τόνο και ομοιόμορφη υφή, όψη και χρώμα. Μπορούν να εφαρμοστούν στην περιοχή του προσώπου και στο λαιμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να απολαύσεις τα οφέλη των παραπάνω θεραπειών είναι η διενέργειά τους από καταρτισμένο δερματολόγο που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Η δερματολόγος Μαρία Τσικελούδη προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής δερματολογίας σε ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο που εγγυάται υψηλά επίπεδα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας. Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό και χάρισε στον εαυτό σου μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.